Robin Williams' datter mobbet ud af Twitter

Mens hele verden sørger over Robin Williams' tragiske dødsfald, finder onde tunger et talerør på de sociale medier. Det har den populære skuespillers datter Zelda måttet sande.

Tirsdag postede hun en kærlig hilsen til sin afdøde far på det sociale medie Twitter. Og selv om mange bakkede op om den dybfølte besked, var der andre, der valgte at benytte lejligheden til at chikanere den efterladte komiker-datter.

To af Zelda Williams følgere kom med så ubehagelige kommentarer, at hun, ifølge BBC News, følte sig nødsaget til at anmelde dem, hvorefter hun slettede sin oprindelige besked.

Samme dag valgte hun selv helt at forlade det sociale medie.

- Jeg beklager, jeg ved, jeg skulle have hævet mig over det. Men det kommer til at vare lang tid, inden jeg kommer herind igen. Måske aldrig. Det vil tiden vise. Farvel, skrev Zelda Williams inden sit exit fra Twitter.

Inden hun trak sig helt nåede Zelda Williams imidlertid lige at give sine twitter-mobbere en humoristisk kommentar med på vejen.

- De, som skriver negativitet, skal vide, at der er en lille lattermild del af ham, der vil sende en flok duer til jeres hus for at klatte på jeres nyvaskede bil. Når alt kommer til alt, elskede han jo også at grine, skriver hun på Tumblr.

Zelda Williams, som er fulgt i sin fars skuespiller-fodspor, spillede i 2004 med i "House of D", som også havde hendes far på rollelisten.

Newspaq

 

 

Dagens Gossip