Rockikons cykelstyrt udskyder optræden

Det har været en heftig uge for den irske rockmusiker Bono.

Først var der en flydør, der røg af det fly, han fløj fra Irland til Berlin i, og nu skal han opereres, fordi han væltede på cykel i New York.

Det skriver U2 på deres egen hjemmeside.

Bonos styrt kommer på et uheldigt tidspunkt, idet bandet var taget til New York for at optræde i "The Tonight Show" med Jimmy Fallon hele fem dage i træk. Men det kommer altså ikke til at ske i denne omgang.

- Det ser ud til, at vi er nødt til at besøge "The Tonight Show" en anden gang, fordi vi mangler et bandmedlem. Bono har slået sin arm på cykel i Central Park, og han har brug for at blive opereret. Vi er sikre på, at han bliver fuldstændig rask igen snart, så vi vender stærkt tilbage! skriver Edge, Adam og Larry fra U2 på bandets officielle hjemmeside.

Bandet offentliggør ingen detaljer om styrtet, men til gengæld viser de deres taknemmelighed til Jimmy Fallon, fordi han godt forstår, at de er nødt til at aflyse deres optrædener.

- Mange tak til Jimmy Fallon og alle de andre hos "The Tonight Show" for forståelsen, skriver de således.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip