Rockveteran: Jeg hader mit band

De fleste 50 års jubilæer er som regel præget af glæde og gode minder fra de mange år.

Dog ikke for den britiske guitarist, sanger og sangskriver Pete Townshend, der de sidste fem årtier har været en del af kernen i det legendariske rockorkester The Who. Men det hænger ham i virkeligheden langt ud af halsen. Det afslører den 69-årige guitarhelt ifølge Toronto Sun i et nyt interview med det britiske magasin Event.

For Townshend ved ikke engang selv, hvorfor han har sagt ja til at tage en sidste tur i manegen med sanger Roger Daltrey, der som The Who fra november tager på en sidste afskedsturné.

- Jeg stiller mig selv spørgsmålet. Det virkede som en god idé for cirka seks måneder siden, men jeg hader at optræde med The Who og at turnere. Men jeg er naturligt god til det, det er ikke svært for mig, afslører han.

Hvor længe den ikoniske guitarist har haft ondt i musiklivet, melder historien intet om. Men han skal måske overveje at finde spilleglæden frem igen, da bandet allerede nu har annonceret et nyt album med udgivelsesdato i sommeren 2015.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip