Rockwool fyrer sin topchef

Koncernchefen i Rockwool-koncernen, Eelco van Heel, har globaliseret den danske isoleringskoncern med succes. Det koster nu den 59-årige hollænder jobbet. Koncernen har nået en størrelse og kompleksitet, som betyder, at der er brug for en ny topchef.

Det er Rockwool-bestyrelsens begrundelse for at fyre topchefen gennem 10 år og ansætte en ny.

- Det er blevet aftalt med Eelco van Heel, at han fratræder stillingen som administrerende direktør for Rockwool International. Vi vil gerne takke ham for hans store bidrag i løbet af sine 10 år som administrerende direktør for Rockwool-koncernen.

- Han er en stor del af succesen bag selskabets stærke internationale position og har styret koncernen sikkert gennem den finansielle krise. Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger Bjørn Høi Jensen, der er bestyrelsesformand for Rockwool-koncernen, i en meddelelse om topchef-skiftet.

Den 2. marts næste år overtager den 47-årige svensker Jens Birgersson posten. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i ingeniørvirksomheden ABB med hovedsæde i Schweiz.

- Jens Birgersson bliver en stærk forretningsorienteret administrerende direktør, der vil være i stand til at bidrage betydeligt til Rockwool-koncernen. Bestyrelsen ser frem til at arbejde sammen med ham, udtaler Bjørn Høi Jensen.

Indtil den nye topchef kommer på plads, vil Bjørn Høi Jensen påtage sig en koordinerende rolle i virksomhedens koncernledelse.

Rockwool, der har hovedsæde i Hedehusene, er blandt verdens førende koncerner inden for isoleringsindustrien og beskæftiger over 10.500 medarbejdere i mere end 30 lande.

Koncernen er stærkt repræsenteret i Europa, men udvider også både produktion, salgs- og serviceaktiviteter i Nord- og Sydamerika samt i Asien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip