Rodgers: Jeg valgte det bedste hold til kampen

Det nemmeste havde nok været at medgive, at han solgte Champions League-kampen mod Real Madrid på forhånd for at stå bedre i den kommende Premier League-kamp mod Chelsea på lørdag.

Men adspurgt efter kampen om sin alternative holdsopstilling uden flere stamspillere, hævder Liverpool-manager Brendan Rodgers, at han spillede for at vinde.

- Jeg valgte det, jeg troede var det bedste hold til at vinde kampen. Spillerne leverede en fantastisk indsats, og jeg er godt tilfreds, sagde Rodgers til TV3+ uden at fortrække en mine.

Han anerkender dog, at der kan være forskellige holdninger til, hvad der ville have været den bedste opstilling på dagen.

- Fodbold handler om meninger. Men jeg kender mine spillere og ved, hvad vi prøvede at opnå her. Og jeg synes, at spillerne gjorde det godt. Det var tydeligt, at vi fortjente at få noget med herfra, sagde manageren.

Han er klar over, at det kræver en ekstra kraftanstrengelse, hvis Liverpool skal sikre sig adgang til 1/8-finalerne.

- Vi skal vinde over Ludogorets, og så kommer det hele an på kampen mod Basel hjemme. Det er sådan set også det, vi hele tiden har regnet med, sagde han.

Liverpool og Ludogorets har hver tre point, mens Basel har seks. Real Madrid har allerede sikret sig en plads blandt de to øverste i gruppen med fire sejre i fire kampe.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip