Røde Kors truer med at sagsøge dansk sexkrænker

Den notoriske danske sexkrænker Michael Camilo Precht, der er bedre kendt som 'Stetoskopmanden', har krænket en lang række kvinder i flere lande, hvor han har udgivet sig for at være læge, så han har kunne få kvinderne til at klæde sig af og 'undersøge' dem. 

Han er samlet dømt for 37 blufærdighedskrænkelser, men det har åbenbart været så svært for ham at finde nye ofre i Europa, at han er rejst til Sydamerika, hvor han nu er blevet afsløret i at krænke kvinder i Peru og Colombia. 

Læs også: Dansker leger læge på Malta: Berygtet blufærdighedskrænker slår til igen

Fredag blev 27-årige Michael Camilo Precht anholdt i den colombianske by Cartagena, efter han havde udgivet sig for at arbejde som læge for Røde Kors, hvilket havde givet ham adgang til flere kvinder, han kunne sexkrænke. 

Politiet løslod ham efter endt afhøring, men det er ikke ensbetydende med, at han ikke vil blive retsforfulgt. 

Røde Kors i Colombia truer nemlig med sagsanlæg, fordi han har misbrugt deres højt respekterede logo til at få adgang til kvinderne.

Læs også: Danske Nickie om sit møde med Stetoskopmanden: Han var så charmerende - indtil jeg var alene med ham 

- Han har overhovedet ingen forbindelse til Røde Kors, hverken i Colombia eller andre lande, siger Fernando José Cardenas, der er præsident for Røde Kors i Colombia til Noticiascaracol.com.

Og den grove krænkelse af den tillid, som Røde Kors-logoet giver, får nu præsidenten til at true med at tage retslige skridt mod danskeren. 

- Han har misbrugt vores logo til bedrageri, og derfor vil vi selfølgelig tage de nødvendige retslige skridt mod ham, siger Fernando José Cardenas.

Læs også: Louise advarer mod stetoskopmanden: Vil have sexvideoer fra små piger 

Indtil videre har de colombianske myndigheder ikke sigtet Michael Camilo Precht for noget, og derfor kan han stadig frit rejse rundt i Colombia.

 Men herhjemme vil dansk politi meget gerne i kontakt med sexkrænkeren. Han er nemlig tiltalt for dokumentfalsk af Østjyllands Politi, men de har ikke kunne finde frem til ham for at forkynde tiltalen mod ham. 

- Vi mangler at forkynde en stævning for ham, om at han skal møde i retten,« siger Torben Thygesen, advokaturchef ved anklagemyndigheden i Østjyllands Politikreds til Dagbladet Holstebro-Struer.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip