Rødt kort spolerer Milans sejrsstime i Serie A

27/09/2015

AC Milan tabte søndag eftermiddag 0-1 på udebane til Genoa i den italienske Serie A, og dermed hænger milaneserne fast i midten af rækken.

Et rødt kort til forsvarsspilleren Alessio Romagnoli tre minutter før pausen gjorde det svært for Milan at svare igen og udligne den føring, Genoa havde fået tidligt i fodboldkampen.

Allerede efter ti minutter scorede den schweiziske midtbanespiller Blerim Dzemaili kampens eneste mål på Luigi Ferraris Stadium. Genoas mål blev sat flot ind på et frispark.

Milan og stjerneangriberne Mario Balotelli og Luiz Adriano magtede ikke at svare igen med blot ti mand i hele anden halvleg.

Milan havde efter en skidt sæsonstart med nederlag mod både Inter og Fiorentina vundet de seneste to ligakampe i træk - med 3-2 hjemme over Palermo og 3-2 ude over Udinese.

Nederlaget betyder, at Milan har ni point efter seks kampe og er placeret i midten af rækken. Genoa har nu seks point og kom med sejren et godt stykke væk fra bundstriden.