Rødt kort vækker GOG og sikrer sejr i Aalborg

GOG tog onsdag aften et stort skridt mod semifinalerne i Boxer Herreligaens slutspil.

På udebane vandt fynboerne 26-25 efter at have været foran 12-10 ved pausen.

GOG topper dermed slutspilsgruppe B med fem point for tre kampe, Aalborg og KIF Kolding København har tre point, mens Århus Håndbold ligger sidst med to point. Aalborg og GOG har dog spillet tre kampe, mens KIF og Århus har spillet to.

Gruppens to bedste efter seks kampe går videre til DM-semifinalerne.

- Vi skal have flere point, men nu ser det rigtig, rigtig godt ud, siger GOG's Minik Dahl Høegh til TV 2 Sport.

Midt i anden halvleg var der ellers ikke meget, som tydede på en GOG-sejr. En skæv start på anden halvleg havde sendt hjemmeholdet i front med 19-16, og GOG's Henrik Jakobsen fik direkte rødt kort for en tackling i ansigtet på Aalborgs Martin Larsen.

- Den var til to minutter, men et rødt kort var for strengt, siger Jakobsen til TV 2 Sport.

Med en mand i overtal samt muligheden for at bringe sig foran med fire lugtede det af nordjysk succes, men det røde kort blev i stedet udnyttet af gæsterne, som pludselig vågnede op igen.

Fem gange i træk scorede GOG, og så var holdet foran med to.

Aalborg kom tilbage og fik udlignet, men i slutfasen var GOG hele tiden et skridt foran.

Med 15 sekunder tilbage kunne Andreas Holst lukke kampen med målet til 26-24. Det var hans niende scoring i kampen, og så betød det intet, at Aalborg scorede i sidste sekund.