Rørende: Mor og bortført dreng endelig genforenet efter 35 år

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Lørdag var en helt fantastisk dag for amerikanske Kathy Amaya. Efter mere end 30 års forgæves søgen blev hun endelig genforenet med sin søn David, der blev bortført som lille. Det skriver CNN.

Den var en rørende genforening i lufthavnen i San Diego, som kun blev understreget af, at den 60-årige kvinde kun snakker engelsk, mens den nu 37-årige David kun taler spansk efter at være vokset op i Mexico.

David var nervøs og bed negle, inden han skulle se sin mor for første gang i 35 år.

Følg Dagens.dk på Facbook - klik her og vær med

På trods af sprogbarrieren, og at der i mere end tre årtier havde været 3000 kilometer i mellem dem, faldt mor og søn hinanden om halsen.

- Jeg elsker dig og har savnet dig meget. Jeg byder dig ind i mit liv, sagde en rørt David Amaya ifølge CNN.

Hans mor var mindst lige så påvirket af situationen.

LÆS OGSÅ: Bortført som lille dreng: David dukkede op efter 30 år

- Jeg elsker dig, og jeg er lykkelig over at se dig. Jeg har ikke tænkt mig at slippe dig, sagde hun til sønnen og tilføjede: - Han er jo helt voksen!

Kathy og David Amaya skal nu tilbringen Thanksgiving sammen i morens hjem i Chippawa Falls i Wisconsin. Her vil David også møde sin fire halvsøskende.

Lille David blev bortført af Kathys eks-mand. Han blev holdt skjult i Mexico, hvor den lille dreng blev bildt ind, at det var hans mor, som havde efterladt ham, fordi hun ville til USA. Myndighederne kunne ikke hjælpe Kathy Amaya, fordi drengen var ført ud af landet, men hun opgav aldrig håbet om at finde ham.

LÆS OGSÅ: Henrik skal dø af kræft: Her er ægtepars rørende fortælling

For 14 dage siden ringede telefonen så pludselig. Det var grænsekontrollen i San Diego, som havde tilbageholdt en mand, som påstod at være hendes forsvundne søn.

Siden har Kathy og David begge arbejdet på at finde penge til den sidste flyrejse, så de kunne stå ansigt til ansigt. Nu skete det til stor glæde for både mor og søn.

Se den rørende genforening i TV-indslaget herunder: