Rørt sønderjyde græd efter kæmpe lottogevinst: 'Jeg har vendt hver en femøre hele livet'

En heldig mand fra Sønderborg har vundet 12.587.985 kroner i Onsdags Lotto. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden troede først, at han havde vundet den mindste gevinst på 42 kroner. Da han så på tekst-tv, at nogen havde vundet den helt store præmie, tog han på arbejde og sagde til sine kollegaer, at det var ham, der havde vundet - for sjov.

Senere tjekkede han tekst-tv igen, og det viste sig, at han havde kigget på sidste uges tal om morgenen. Nu så han de rigtige tal, og så gik den vilde virkelighed op for ham:

- Jeg tjekkede tekst-tv igen, da jeg kom hjem. Der var den. Række syv. Det var mine tal, siger manden, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

- Jeg læste den igen. Mindst tyve gange. Jeg kunne ikke fatte det. Men den var god nok.

Sønderjyden havde vundet 12.587.985 kroner - og endda kun et par dage efter sin fødselsdag.

- Jeg har aldrig nogensinde været så nervøs, som da jeg skulle op i banken. Jeg har gået rundt med 12,5 millioner i inderlommen siden i aftes. Det er så uvirkeligt, siger han.

- De overførte 200.000 kroner med det samme. Der troede jeg på, det var rigtigt. Og så stod jeg ellers og tudede. Jeg har vendt hver en femøre hele livet, og lige pludselig får man det her.

Den heldige vinder har endnu ikke taget stilling til, hvad pengene skal gå til, men han vil i hvert fald ikke kvitte sit job:

- Jeg er en arbejdsmand. Jeg er så glad for mit arbejde og de dejlige mennesker, jeg arbejder sammen med. Og jeg fortsætter selvfølgelig med at arbejde.

Manden har takket ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil, så de 12,5 millioner kroner kan blive forvaltet på fornuftig vis.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip