Røv eller bryster: Ny forskning afslører hvad mænd foretrækker

Ifølge forskere fra University of Buenos Aires i Argentina, så tegner der sig et klart billede af hvad mænd kigger mest efter.

Forskerne adspurgte 184 mænd, hvorvidt de foretrak kvinders bryster eller bagdel. Efter at de havde afgivet deres svar, fik de vist 40 billeder af kvinder iført undertøj. Her fulgte forskerne mændenes reaktion ved hjælp af en øjenscanner, som afslørede hvor mændene først kastede deres blik, når de så et billede af en halvnøgen kvinde.

Resultatet viste at 59% af mændene foretrækker kvindens bagdel, imens 38.5% foretrækker bryster. De resterende 2,5 % af mændene at elsker bryster og bagdel lige meget.

Studiet viste i øvrigt, at latino mænd er den gruppe af mænd som som har den største kærlighed til kvinders bagdel, sammenlignet med andre etniske grupper.

Denne type bagdel foretrækker mænd
Forskere fra University of Texas foretog i 2013 en undersøgelse, hvor de viste forskellige billeder af nøgne kvinder til en gruppe mænd, samtidig med at de målte deres hjerneaktivitet i en MRI scanner.

Resultatet viste at når mænd ser billeder af en kurvede bagdel, reagerer hjernens belønningscenter på samme måde som hvis den bliver påvirket af euforiserende stoffer.

Dermed kunne forskerne fastslå, at størstedelen af mænd rent faktisk foretrækker en fyldig bagdel.

Hos sexlegetøjsforhandleren Sinful.dk, kan man nikke genkendende til resultatet.

Her fortæller Sinful´s direktør, Tonny Andersen, at mændenes præferencer tydeligt kan mærkes på salget af sexdukker.

“Vi sælger generelt langt flere sexdukker med store bagdele. I vores shop er det muligt at vælge sexdukker med store og små bagdele, og vi kan tydeligt se i statistikkerne, at danske mænd helt klart foretrækker en fyldig bagdel.” - Udtaler Tonny Andersen.

Her kan du se hvordan danskernes foretrukne sexdukker ser ud.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip