Røver fanget på video: Først skyder han sig selv i benet, og bagefter gør han noget endnu mere dumt

I fredags var to amerikanske mænd, 25-årige Bradley Parrish og 27-årige David Dempsey, på røvertogt flere steder, inden der blev sat en stopper for deres hærgen. Det skriver det amerikanske medie The Blaze

Som dagens femte stop røvede mændene et Hotel i Aiken, South Carolina. Et overvågningskamera viser, hvordan Dempsey går ind i hotellobbyen og taler med receptionisten.

Pludselig kræver han at få hotellets penge udleveret og trækker en pistol.

Læs også: Betjent skyder narkoman på gaden: Men det er det, han gør efter skuddet, der får al opmærksomheden

Udstyret med ca. 300 dollars svarende til 1650 danske kroner begynder Dempsey at gå mod udgangen, men inden han når så langt, lyder der er skud og et skrig. Han har skudt sig selv i benet.

En humpende Dempsey gik udenfor. Kort efter røveriet ankom politiet til hotellet, og her gjorde Dempsey det lidt lettere for ordensmagten at passe deres arbejde. For den sårede røver spurgte straks en betjent om hjælp til sit skudsår.

Det tog ikke betjenten mange sekunder at regne ud, hvilken rolle Dempsey havde spillet få minutter forinden. Bradley Parrish, der ventede i en bil i nærheden, og David Dempsey blev anholdt sammen med to kvinder, som også menes at være en del af røverbanden.

Se billederne fra overvågningskameraet:

 

Dagens Gossip