Røver overfaldt den helt forkerte: Ydmyget med 'nederlags'-selfie

27-årige Nathan Wood havde været på natklub i Stellenbosch i Sydafrika, da han og en kammerat på vej hjem opdagede, at noget var galt. Det skriver Metro.

Bag dem gik nemlig to mænd, der havde fulgt efter de to venner, og da Nathan og kammerater nåede til en gyde, sprang de to frem og truede dem med en kniv.

- Den ene af de to forsøgte at fortælle mig, at det var for mit eget bedste, at jeg gjorde som de sagde, fortæller den 27-årige revisor fra Cape Town, der dog hurtigt skulle vise de to overfaldsmænd, at de havde valgt det forkerte offer.

- Jeg forsøgte derefter at fortælle dem, at det ikke var for mit eget bedste ved at slå én af dem i gulvet med et velplaceret slag. Efter det stak hans ven af, fortæller handlekraftige Nathan Wood.

Den unge australier var dog ikke færdig med at ydmyge sin overfaldsmand, der var gået ud som et lyd.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Twitter/Nathan Wood

- Jeg slæbte ham ud på gaden, tog en selfie, placerede hans jakke under hans hoved, lagde ham i aflåst sideleje og ringede efter en ambulance, fortæller Nathan Wood.

Den hårdtslående australier har siden forklaret, at han til at starte med fik negativ respons på det selfie, han efter efter episoden havde lagde på Twitter, men inden længe strømmede det ind med lykønskninger og folk, der hyldede ham for sin håndtering.

- Hvis jeg ikke havde slået ham ud, havde jeg enten været endnu en kriminalitets statistik eller endnu en sydafrikansk, i en ligpose, gætter Nathan Wood.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt overfaldsmanden gik fri efter sin kæberasler, men mon ikke han tænker sig om, før han igen udvælger sig et overfaldsoffer?

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip