Røver trænger ind til gymnasieelev

Efter et indbrud i februar i Bagsværd, der udviklede sig til et hjemmerøveri, efterlyser Københavns Vestegns Politi nu en yngre mand, der truede en gymnasieelev med kniv.

- Hvis du gør noget dumt, bliver jeg nødt til at stikke dig, sagde manden og truede med en kniv på omkring 15 centimeter.

Forinden var han brudt ind til gymnasieeleven i hans hjem på Helmsvej.

Røveriet skete midt i februar, en dag da gymnasieeleven sad på sit værelse. Klokken var lidt over 12, da han hørte lyde fra trappen.

Da han gik ud for at se, hvad der skete, blev han holdt op og truet af den knivbevæbnede mand, der stak af fra stedet med nogle ting, som han havde røvet.

Ifølge politiet flygtede han til Hareskov S-togstation, hvorfra han kørte mod Københavns centrum.

Politiet søger nu vidner, der kan hjælpe med at identificere manden på mellem 20 og 30 år. Han beskrives som mellemøstlig af udseende og taler dansk med accent.

Røveren beskrives som 180-185 centimeter høj og kraftig af bygning.

Han har et stort, bredt hoved og mørke øjne. Han er kronraget på issen, men har lidt sort hår i siderne og mørkt skæg rundt om munden.

Under røveriet havde han en grå eller grøn vinterjakke på, sort hættetrøje med runde mønstre på hætten og mørke eller sorte arbejdsbukser. På fødderne havde han sorte sko af mærket Nike med hvid kant.

Under røveriet havde han en sort bandana for underansigtet.

Folk med oplysninger kan ringe til Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip