Rolf Sørensen i stor sorg: "De dannede par"

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Tv-kommentatoren og tidligere cykelrytter Rolf Sørensen er i sorg.

Rolf Sørensens far, Jens Sørensen, er død. Han blev 79 år. Dødsfaldet bekræfter Rolf Sørensen over for B.T. 

Læs også

Når sneen falder skal du være opmærksom på dette- Ellers kan det blive dyrt

Jens Sørensen var, ligesom sønnen, også en dygtig cykelrytter, og ved holdløbet under Sommer-OL 1960 i Rom blev han nummer seks, skriver mediet.

Derudover var han også en sikker støtte på sidelinjen under Rolf Sørensens karriere. Det skriver Per Bausager i et opslag på Facebook, hvor han hylder Jens Sørensen. 

"De dannede par"

I opslaget på Facebook skriver Per Bausager blandt andet:

“Jens var en urkraft, både fysisk og som personlighed. Han havde gennemslagskraft, og han fik udrettet de ting han satte sig for.”

“En af de anekdoter der er evigtgyldige er den hvor han skulle frem til mål og se Rolf vinde Flandern Rundt i 96, og der var trafikprop, og Jens forlod bilen og løb ind over en tung og våd pløjemark i italienske dansesko, og gik ind i bondemandens stue og tændte for fjerneren. Bonden og konen kom hjem og så den fremmede mand, som kunne fortælle, at j han var Pappa Sorensen, og det var hans søn, der stof på pallen med blomster.”

“Jeg har kendt Jens nærmest altid, men første gang jeg mødte det ubrydelige makkerpar, Jens og Rolf var i gentlemanløbet, Paris-Tuborg, hvor de dannede par. Konceptet var at en forretningsmand dannede par med en professionel, men Jens havde sin 15-årige søn som makker,” skriver Per Bausager, der selv også er en tidligere danske toprytter.

 

Læs også

Han gør det selv: Nu er Lars Løkke Rasmussen med i kampagne imod dette

 

 

 

 

Dagens Gossip