Rolling Stones afblæser turné efter dødsfald

Det er kommet som et stort et chok for The Rolling Stones, at kæresten til bandets forsanger, Mick Jagger, mandag blev fundet død i sin lejlighed på Manhattan.

Meget peger i retning af, at designeren L'Wren Scott begik selvmord, idet hun blev fundet hængende i et tørklæde i en døråbning.

Som en reaktion på den tragiske omstændighed har The Rolling Stones besluttet at aflyse resten af deres "On Fire"-turné, der foregår i Australien og New Zealand.

- Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood vil gerne takke alle deres fans for deres støtte i den her svære tid, skriver det legendariske rockband på sin hjemmeside.

- Vi håber, at de vil være forstående over for årsagen til denne meddelelse.

I samme meddelelse oplyses det, at bandet planlægger at omlægge de ellers planlagte koncerter til et senere tidspunkt.

De aflyste koncerter strækker sig fra d. 19. marts til d. 5. april. Blandt andet må ivrige fans i Sydney, Melbourne og Auckland vente lidt endnu med at opleve deres rockhelte.

Den nu afdøde L'Wren Scott har dannet par med Mick Jagger siden 2001, og hun har ifølge flere udenlandske nyhedsbureauer ikke efterladt sig et afskedsbrev.

Det antages dog, at grunden til hendes tragiske beslutning om at tage sit eget liv hang sammen med voldsomme økonomiske problemer i hendes modefirma.

/ritzau/

 

Dagens Gossip