Rolling Stones fyrer op under Roskildes billetsalg

"Start Me Up" er blandt de hits, som publikum på årets Roskilde Festival kan håbe at høre fra hovednavnet The Rolling Stones.

Og selv om bandets medlemmer har passeret den alder, hvor de fleste går på pension, så har nyheden og deres koncert givet et ordentlig los til festivalens billetsalg.

- Vi ligger markant højere, end vi plejer på det her tidspunkt, forklarer festivalens talsperson, Christina Bilde, til Ritzau.

- Det har virkelig taget et hop, efter vi har meldt Rolling Stones ud. Vi har udsolgt af torsdagsbilletterne (hvor Rolling Stones spiller, red.), og forud for i dag (onsdag) lå salget af partoutbilletter i top tre inden for de sidste 10 år, tilføjer hun.

Festivalen kunne allerede se en bevægelse i billetsalget, da den præsenterede hiphopduoen Outkast i starten af marts.

- Frem til da lå det på det normale niveau, hvor folk afventer, hvilke navne der kommer. Men siden har det været markant højere, og vi forventer, at der bliver udsolgt, siger Christina Bilde.

Sidste år lykkedes det ikke festivalen at sælge samtlige de 77.500 billetter, der blev udbudt. Salget endte omkring 75.000, og det antal har man valgt at fastholde i årets billetsalg.

- Pladsen er til meget mere, men vi er rigtig godt tilfreds med 75.000. Festivalen går i nul ved cirka 64.000, så reelt kunne vi lukke salget der, men vi kan godt sælge 75.000 partoutbilletter i år, vurderer Christina Bilde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip