Roma dummer sig på hjemmebane

AS Romas perfekte hjemmebanestatistik i Serie A hjalp ikke lørdag aften mod upåagtede Sassuolo, som var foran 2-0, inden favoritterne fik kæmpet sig til 2-2 i overtiden.

Resultatet gør formentlig ekstra ondt på Roma, som fredag kunne se førerholdet Juventus smide point med 0-0 mod Fiorentina. Roma er dermed tre point efter Juventus.

Et regulært choknederlag var på vej i den italienske hovedstad, inden Romas Adem Ljajic udlignede til 2-2 dybt inde i overtiden.

Inden kampen var Roma noteret for lutter sejre i holdets første syv hjemmekampe i ligaen i denne sæson, og hjemmeholdet havde en imponerende målscore på 18-2.

Allerede efter et kvarter gik det helt galt, da Roma-målmand Morgan De Sanctis fumlede og var alt for lang tid om at sparke en tilbagelægning væk.

Det udnyttede Sassuolos ubestridte største stjerne Simone Zaza. Den italienske landsholdsangriber satte en tackling ind mod målmanden, og Zaza endte med at tackle bolden i mål til 1-0.

Få minutter senere gjorde Zaza det til 2-0, da en offside-fælde totalt kiksede for Roma. Zaza kunne nærmest uhindret score sit andet mål i kampen.

Bedre blev det ikke for Roma, da midtbanekrigeren Daniele De Rossi modtog sit andet gule kort fem minutter efter pausen og dermed blev vist ud.

Med lidt over 10 minutter igen reducerede Ljajic til 1-2 på et straffespark, og så pressede hjemmeholdet på for en udligning, som altså kom i overtiden, hvor også Sassuolo fik en spiller vist ud.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip