Roma lægger pres på Juventus med svær udesejr

14/12/2014

Roma tog optimal fordel af topholdet Juventus' pointtab tidligere søndag og forstærker spændingen i Serie A.

I den svære udekamp mod Genoa vandt Roma 1-0 og er nu kun et point efter Juventus, der for første gang i 26. ligahjemmekampe smed point efter 1-1 mod Sampdoria.

Genoa havde chancen for at spille sig alene op på tredjepladsen, men efter ni kampe i streg som ubesejret kom holdet ned på jorden.

Hjemmeholdet fik også svære vilkår, da dets målmand efter en halv time blev udvist, og Roma fik straffespark. Adem Ljajic misbrugte dog forsøget fra 11-meter-pletten.

Kort før pausen kom romerne i stedet foran ved Radja Nainggolan på en flot flugter. 1-0 holdt kampen ud, selv om udeholdet havde store chancer for at øge.

Til sidst var Roma dog heldig, da Genoa i det 93. minut fik et mål annulleret for en hårfin offside efter et hjørnespark.

Med sejren kan Roma for alvor drømme om at udfordre Juventus i mesterskabskampen.

Det var en tiltrængt opmuntring, efter holdet tidligere på ugen blev slået ud af Champions League af Manchester City.