Roma må nøjes med uafgjort i Palermo

17/01/2015

AS Roma missede lørdag aften muligheden for at komme op på siden af Juventus i toppen af den italienske Serie A i fodbold.

Hovedstadsklubben måtte nøjes med 1-1 på udebane mod Palermo, der ligger midt i rækken.

Hjemmestærke Palermo kom foran allerede efter to minutter, da Paulo Dybala scorede.

Føringen holdt frem til 10 minutter inde i anden halvleg, hvor Mattia Desto fik udlignet til 1-1.

Han dirigerede Kevin Strootmans hovedstødsoplæg ind i netmaskerne.

10 minutter før tid sendte Roma superveteranen Francesco Totti på banen, men han kunne heller ikke sikre sejren.

AS Roma ligger på andenpladsen med 41 point for 19 kampe, mens Juventus fører med 43 point for 18 kampe.

Mestrene tager søndag imod Verona.

Inter skuffede også, da holdet blot formåede at få 0-0 ude mod Empoli. Inter er på niendepladsen med 26 point.