Roma-præsident kaster mudder efter dyr Bayern-forsvarer

Bayern Münchens Mehdi Benatia er sæsonens dyreste nyindkøb i den tyske Bundesliga og en eftertragtet forsvarer, men i sin tidligere klub, AS Roma, er marokkaneren ikke længere velkommen.

Benatia hævder nemlig, at han slet ikke ønskede at forlade Rom, og at det var Roma-ledelsen, der ønskede at score en stor transfersum ved at sende ham til Bayern.

Det har gjort Romas præsident, James Pallotta, så rasende, at han har lagt en erklæring op på klubbens hjemmeside, og her bliver der ikke lagt fingre imellem. Han kalder Benatias udtalelser for "digterier".

- I juli blev vi enige om at give ham en bonus og en lønforhøjelse. Jeg fortalte ham, at jeg under ingen omstændigheder ønskede at se ham skifte klub, og han sagde, at det var han lykkelig for.

- I den følgende måned løj han over for træner Rudi Garcia og sine holdkammerater om størrelsen på sin bonus og sin vilje til at blive i klubben. At han har løjet over for mig, kan jeg leve med. Men at lyve over for Rudi Garcia og medspillerne er uacceptabelt.

- Jeg sagde til sportsdirektør Walter Sabatini, at Benatia er gift for os, og at jeg ikke ville have ham hos os længere. Det handlede ikke om penge. Det handlede om, hvilke personligheder vi vil have i omklædningsrummet, lyder de hårde ord fra James Pallotta.

Mehdi Benatia kostede Bayern München 26 millioner euro (193 millioner kroner). Den marokkanske landsholdsspiller har skrevet en femårig kontrakt med den sydtyske storklub.

/ritzau/

 

Dagens Gossip