Roma slår Napoli og fastholder Champions League-plads

AS Roma er på vej mod en plads i næste sæsons Champions League.

Lørdag forsvarede klubben nemlig sin andenplads i Serie A ved at vinde den vanskelige hjemmekamp mod Napoli 1-0.

Derimod får Napoli noget sværere ved at nå den tredjeplads i Serie A, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. På femtepladsen har Diego Maradonas tidligere klub fem point op til Lazio, der tilmed har spillet en kamp mindre.

Napoli kan dog gøre sig forhåbninger om en plads i Champions League, hvis klubben vinder Europa League, hvor Nicklas Bendtners Wolfsburg venter napolitanerne i kvartfinalerne.

Hvis Napoli skal have noget at gøre i Champions League, så skal holdets spillere vise mere skarphed end i lørdagens kamp.

Gæsterne havde nemlig masser af muligheder for at udligne det føringsmål, som Romas Miralem Pjanic havde scoret efter 25 minutter, da han køligt sparkede bolden i mål efter et fladt indlæg.

Blandt Napolis syndere var Gonzalo Higuain, Jonathan de Guzman og Dries Mertens. De brændte alle store chancer på Roma-keeper Morgan De Sanctis, der har en fortid i netop Napoli.

Trods spilovertag det meste af kampen lykkedes det ikke for Napoli at udligne, mens Roma-spillerne heller ikke fik udbygget føringen på nogle af deres få chancer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip