Roma storsejrer uden vraget Francesco Totti

Francesco Totti, Romas mangeårige anfører, var vraget til holdets trup før søndagens Serie A-opgør mod Palermo. Det så dog ikke ud til at påvirke holdets øvrige spillere, der bankede Palermo med 5-0.

Totti brokkede sig lørdag over manglende spilletid, efter at han kun blev skiftet ind til de sidste minutter af Champions League-kampen mod Real Madrid onsdag. Totti udtalte ligeledes, at han ikke har et godt forhold til træner Luciano Spalletti.

Den 39-årige italiener var derfor droppet, da Roma hentede sin femte ligasejr i træk.

- Det var et øjebliks vrede fra hans side, men jeg har en gruppe spillere, jeg skal træne. Og jeg må sørge for at opretholde orden, siger Spalletti til tv-kanalen Mediaset Premium ifølge Reuters.

Totti har scoret 300 mål for Roma, men hans evner var ikke savnet søndag.

Efter et mål fra Edin Dzeko efter en halv times spil bragte Seydou Keita Roma yderligere foran efter 52 minutter. Ti minutter senere var kampen reelt afgjort, da Mohamed Salah havde scoret to gange yderligere. I sidste minut scorede Dzeko igen til stillingen 5-0.

Luciano Spalletti regner nu med, at episoden er glemt.

- Francesco var hos os før kampen, og han vil deltage i træningen igen i morgen. Det var bare et øjebliks vrede, og det har jeg forståelse for, siger træneren.

Totti har været ude med en skade i tre måneder, men sagde lørdag ifølge Reuters til den italienske tv-station Rai, at han er klar til at spille hele kampe igen.

- Jeg vil spille. Jeg er i form, og at jeg bliver udeladt af holdet nu, det er trænerens beslutning. Jeg kan ikke lide at sidde på bænken. At afslutte min karriere sådan her er svært for én, der har givet så meget til Roma.

Adspurgt om sit forhold til Spalletti, svarede Totti:

- Jeg siger godmorgen og godaften, men intet andet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip