Roma taber terræn i den italienske guldjagt

22/02/2015

Mere og mere tyder på, at det italienske fodboldmesterskab for fjerde sæson i træk havner hos Juventus.

Den nærmeste - og vel nok eneste - konkurrent, Roma, kiksede nemlig søndag eftermiddag, da holdet måtte nøjes med 1-1 på udebane mod nedrykningstruede Verona.

Dermed har Roma 48 point efter 24 kampe og er ni point efter Juventus i toppen af Serie A. Juventus vandt fredag aften med 2-1 over Atalanta.

I Verona kom Roma ellers planmæssigt foran efter 26 minutters spil, da veteranen Francesco Totti scorede på Miralem Pjanic' oplæg, men gæsterne formåede ikke at holde fast.

Kort før halvtid sendte Bosko Jankovic nemlig bolden ind bag Morgan De Sanctis i Roma-målet, og dermed kunne de to hold gå til pause med 1-1.

Roma havde gennem hele kampen et massivt boldovertag, men Verona, der havde den danske U21-landsholdsspiller Frederik Sørensen på bænken i hele kampen, forsvarede sig godt, og noget skuffende måtte gæsterne fra hovedstaden rejse hjem med kun et point.

Romerne får en chance for at rette lidt op på fadæsen næste mandag, hvor netop Juventus kommer på besøg på Stadio Olimpico i næste rundes store brag i italiensk fodbold.