Romantisk efterlysning: 18-årige Thomas leder efter den søde pige i biffen

Kærlighed er en svær størrelse - især når man er ung og genert. Og derfor har Cinemaxx i Odense fået en henvendelse fra 18-årige Thomas Elley, der ville ønske, at han kunne spole tiden tilbage til i onsdags, hvor han var i biografen for at se "Mænd og Høns" med sine venner og stødte på en usædvanlig pige.

Biografkæden i Odense har på deres Facebookside valgt at dele Thomas Elleys brev, som er en romantisk efterlysning af pigen, som den unge mand ikke nåede at få kontaktoplysninger på.  

Læs også: 5 vaner, som den yngste i en søskendeflok tager med videre i livet

"Jeg mødte en pige, som sad alene i salen. Jeg har altid sagt mine venner, at de bedste mennesker tør gå alene i biografen. Hun havde brunt hår, hverken langt eller kort, og det bølgede ved hendes skuldre. Hendes øjne var brune eller mørkeblå, og hun sad på række 5 (eller i hvert fald 2 rækker foran række 7). Hun sad ved siden af et par, havde en lys, lang jakke på og et halstørklæde. Hun overhørte vores samtale om klipningen i 'Birdman' og farverne i 'Ida' (eller mangel på samme?), og vi snakkede lidt om det", forklarer Thomas Elley i efterlysningen, som er blevet delt knap 900 gange i de sidste par dage.

Men derefter begik teenageren en fejl, der nager ham. 

"Da vi kom ud af biografen, stod hun og ventede på mig, men fordi jeg åbenbart er en idiot, gik jeg et par skridt i den modsatte retning med mine venner, og hun gik den modsatte vej. Jeg ventede et minuts tid og løb efter hende, men jeg kunne ikke finde hende om hjørnet", skriver han videre.

Thomas Elley håber, at nogen af Cinemaxx's tusindvis af Facebookfølgere kan bringe ham på sporet af den brunhårede pige. 

Læs også: Pige finder ud af sandheden om, hvor hendes far går hen hver dag, efter han har afleveret hende i skole

"Jeg har på fornemmelsen, at hun tit kommer i jeres biograf. Jeg håber inderligt, at I vil hjælpe. Jeg har ikke rigtig andet håb, udover måske at vente i jeres lobby, indtil hun en dag skal se en ny film", skriver den hårdramte Thomas Elley som afslutning på efterlysningen.

Er du pigen fra biografen, eller kan du hjælpe Thomas med at finde hende?

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip