Rommedahl kæmper for comeback

Dennis Rommedahl skiftede sidste sommer fra Brøndby til RKC Waalwijk i den bedste hollandske fodboldrække.

På grund af en alvorlig skade i akillessenen har han imidlertid endnu ikke spillet et eneste minut for klubben, og han ved ikke, hvornår han - måske - bliver klar.

Det fortæller han til tv3sport.dk

- Jeg kan ikke sætte tid på. Efter at have haft skinne på i seks uger er jeg nu i gang med endnu en genoptræning. Denne gang tager jeg det helt stille og roligt, så der ikke kommer for meget belastning, siger 36-årige Dennis Rommedahl.

- Der har været små fremskridt, og jeg håber, at linjen fortsætter. Jeg mener, at der er en mulighed for at blive fit, fortsætter han.

Dennis Rommedahl fortæller desuden, at det er svært at være langtidsskadet, fordi han føler sig sat udenfor fællesskabet.

- Der er ingen vindere i denne situation, og det var hverken hvad jeg eller klubben ønskede. Specialisterne, som jeg stoler på, siger at det ser godt ud, når de undersøger mig, og så er det svært at forklare, hvorfor jeg ikke kan løbe ordentligt, siger den tidligere landsholdsspiller.

Dennis Rommedahl har spillet 126 A-landskampe og har et hav af erfaring. Han er i dialog med klubben om at bruge den erfaring til et job i klubben, efter at karrieren er indstillet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip