Ronaldinho scorer og ser rødt i bronzekamp

21/12/2013

Den brasilianske fodboldspiller Ronaldinho forstår stadig at bringe sig i centrum for en fodboldkamp. Det var både for det gode og det dårlige, da hans brasilianske klub, Atletico MG, sikrede sig bronze ved VM for klubhold.

Modstanderen i bronzekampen var Guangzhou Evergrande, der fik den værst tænkelige start ved at komme bagud allerede efter to minutter.

Kineserne skulle dog ikke sunde sig længe og vendte til føring på 2-1, inden det første kvarter var spillet.

Så var det, Ronaldinho tog over. Lige inden pausen sørgede han for at skabe balance med sit mål til 2-2. Som det nemmeste i verden skruede han bolden op i målhjørnet fra cirka 20 meters afstand.

Stillingen 2-2 så ud til at holde kampen ud, og spillerne begyndte så småt at indstille sig på forlænget spilletid, da Ronaldinho efter 86 minutter blev fældet et par meter uden for modstanderens straffesparkfelt.

Efterfølgende så det ud til, at en kinesisk spiller trådte på Ronaldinho, der reagerede ved at sparke ud efter modstanderen. Rødt kort til Ronaldinho, og så måtte Atletico MG spille kampen til ende med 10 spillere.

Alligevel lykkedes det at score sejrsmålet, da Luan scorede til 3-2 i kampens sidste minut. Dermed kom bronzen på brasilianske hænder.

Medaljen af den tredjebedste karat kan dog næppe opveje skuffelsen af at ikke være en del af finalen.

Atletico MG tabte således semifinalen til Raja Casablanca fra Marokko, der spiller finale mod tyske Bayern München lørdag aften.