Ronaldo: Drop presset og lad Bale være i fred

22/10/2013 17:14

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Et prisskilt på cirka 680 millioner kroner sad angiveligt på Gareth Bale, da han denne sommer skiftede fra Tottenham til Real Madrid i et af de mest omtalte klubskifter i flere år.

Siden har den 24-årige walisers gennembrud for den spanske storklub ladet vente på sig. Nu forsvarer holdkammeraten Cristiano Ronaldo Bale og opfordrer alle til at skrue ned for forventningerne, for først når det sker, kommer de store præstationer.

- Folk lægger enormt meget pres på ham på grund af, hvad han kostede og den slags, men det, tror jeg ikke, er godt for ham, siger Ronaldo ved en pressekonference tirsdag.

- Hvis du gerne vil hjælpe ham, så lad være med at lægge så meget pres på ham ... Lad ham være i fred, siger den portugisiske stjerne.

Da Ronaldo selv kom til Real Madrid fra Manchester United var han den dyreste spiller i historien. Han kender derfor til de forventninger, der muligvis tynger Bale og skubber gennembruddet længere ud i fremtiden.

Den portugisiske stjerne er dog overbevist om, at Gareth Bale nok skal falde til i klubben og blive god for holdet.

- Han har ikke haft det let. Hans forsæson blev afbrudt, og så fik han en skade. Hvis du taler med ham, kan du mærke, at han er meget begejstret for at spille og være en del af holdet.

- Jeg er 100 procent sikker på, at han bliver fremragende for holdet, for han er en fantastisk spiller og et dejligt menneske. Han vil hele tiden lære, og det er det vigtigste, siger Ronaldo.

Gareth Bale har ikke fået meget spilletid i sin nye klub, men Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har bekræftet, at han er i spil, når den spanske klub møder italienske Juventus i Champions League onsdag aften.

Træneren har desuden afvist, at der skulle være problemer med at få de to store stjerner til at spille sammen.

- De har nul problemer med at spille sammen. Én er vant til at spille i venstre side, mens den anden er vant til højre side, så der er absolut ingen problemer.

- Diskussionen er ikke i Real Madrid, men eksternt, siger Ancelotti, der tidligere har stået i spidsen for Juventus.

Champions League-braget bliver fløjtet i gang onsdag 20.45 - med eller uden Bale i startopstillingen.

/ritzau/