Ronaldo efter målrekord: Findes der flere at slå?

Cristiano Ronaldo passerede ikke bare mål nummer 500 i karrieren onsdag aften i Malmø - han blev også den mest scorende spiller i Real Madrids historie.

- Rekorden kom nærmere hele tiden, og jeg forstod, at jeg skulle slå den, siger han glædesstrålende efter sine to mål i Champions League-kampen mod Malmö FF ifølge den svenske avis Dagens Nyheter.

Med dobbeltscoringen i 2-0-sejren over den svenske klub har den portugisiske målmager ifølge både Real Madrid og sportsbladet Marca lavet 324 mål for Real Madrid.

Dermed overhaler han den hidtidige rekordindehaver, Raul Gonzalez Blanco. Der er dog uenighed om Ronalds total.

Det spanske fodboldforbund har ham noteret for "kun" 323 scoringer. Tvisten drejer sig om et mål i 2010. Officielt er midterforsvareren Pepe noteret for scoringen, mens Real Madrid tilskriver Ronaldo målet.

Men uanset om det er 323 eller 324, så har ingen Real Madrid-spiller scoret flere mål end Ronaldo, fastslår den svenske avis.

- I vinter indså jeg, at jeg kunne blive den bedste målskytte i Real Madrids historie. Det er et specielt øjeblik for mig, og det betyder meget, siger Ronaldo, der altså hælder til sin klubs opgørelse.

- Siden jeg kom til klubben har jeg sagt, at jeg ville skrive historie i den her trøje. Jeg ville lave mål og assists og hjælpe klubben med at opnå store resultater. Det har været min store målsætning hele tiden, forklarer Ronaldo.

På spørgsmålet "hvad bliver den næste rekord, du slår", svarer han:

- Findes der flere at slå? Så vil jeg forsøge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip