Ronaldo efter ydmygelse: Mit mål på Anfield er specielt

Cristiano Ronaldo havde en herlig onsdag aften på Anfield, da Real Madrid vandt sikkert med 3-0 over Liverpool i Champions League-gruppespillet.

Den portugisiske stjernespiller kom for første gang på scoringstavlen på Anfield, hvor han ellers optrådte adskillige gange som Manchester United-spiller fra 2003-09.

Målet faldt i første halvleg, da Ronaldo scorede til 1-0. Karim Benzema scorede de to øvrige mål, som også blev scoret før pausen.

- Det var specielt. Mit første mål på Anfield, og jeg er meget glad, siger Ronaldo ifølge nyhedsbureauet AFP.

Real Madrid havde før onsdagens kamp i gruppe B mødt Liverpool tre gange i europæisk sammenhæng, og Liverpool havde vundet alle tre gange med en samlet målscore på 6-0.

- Vi vidste, at Anfield er et svært sted at spille, men vi var fantastiske i de første 45 minutter, og vi fortjente at vinde, siger Cristiano Ronaldo.

Portugiseren kom med scoringen op på 70 mål i Champions League i karrieren. Dermed er han blot en enkelt scoring fra at tangere spanske Raul Gonzalez' rekord som den mest scorende i turneringens historie.

- Jeg tænker ikke over målrekorden. Jeg ved, at jeg kommer til at slå den. Lionel Messi og jeg selv ligger meget lige. De bedste er, at holdet har ni point, siger Cristiano Ronaldo.

Real Madrid fører gruppe B med ni point for tre kampe.

Liverpool har tre point, det samme antal som bulgarske Ludogorets og schweiziske Basel.

Ludogorets vandt onsdag 1-0 hjemme over Basel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip