Ronaldo får comeback i Madrid-klubbers topbrag

Cristiano Ronaldo har siddet udenfor med karantæne i de tre seneste spillerunder i Spanien efter udvisningen mod Athletic Bilbao.

Men det har ikke kostet for Real Madrid. Tværtimod. Holdet har vundet alle kampe og med en samlet målscore på 10-2.

Og mindst lige så vigtigt: Konkurrenterne i toppen har samtidig dummet sig, så Real fører med tre point ned til FC Barcelona og Atlético Madrid.

Nu er verdens bedste fodboldspiller anno 2013 tilbage, og timingen kunne næppe være bedre. Søndag venter top- og lokalbraget mod Atlético på Vicente Calderon.

At Ronaldos form ikke har taget skade af karantænen, viste han onsdag med to scoringer mod Schalke 04 i Champions League-sejren på 6-1.

- Jeg er frustreret, fordi jeg ikke havde fortjent at få en karantæne på tre dage, men sket er sket. Jeg er glad for at komme tilbage og score to mål.

- Vi er meget motiverede til derbyet og vil gøre alt for at vinde, siger Ronaldo ifølge AFP.

Atlético Madrid har været sæsonens store overraskelse, men resultaterne har svigtet på det seneste.

På tværs af alle turneringer har holdet tabt fire af de seneste seks kampe. Blandt andet samlet 0-5 til netop Real Madrid i pokalturneringen.

Omvendt har Real vist storform på det seneste i alle turneringer. Men Atléticos midtbanespiller Koke håber at kunne slå Real, som han dog udtrykker stor respekt for.

- Ingen i denne verden er uovervindelig. Defensivt er de meget gode, og offensivt har de vigtige spillere med nogle utrolige individuelle færdigheder.

- Vi møder et stærkt hold, men vi vil gøre vores bedste. Det bliver en stor kamp, siger Koke.

Søndagens kamp begynder klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip