Ronaldo: Falcao-aftale er en fantastisk handel

Det er fem år siden, at Cristiano Ronaldo forlod Manchester United og England for at drage mod varmere himmelstrøg i Madrid og Spanien.

Men et gammelt ordsprog siger, at gammel kærlighed aldrig ruster, og det må også siges at være tilfældet for den 29-årige portugiser.

Ronaldo er i hvert fald ikke bleg for at rose sin tidligere arbejdsgiver for dens aktivitet på transfermarkedet denne sommer. Og særligt én s piller er han imponeret over.

- Falcao er en rigtig god spiller, og jeg synes, at United har gjort et godt stykke arbejde ved at hente ham, siger Ronaldo ifølge Fifas hjemmeside.

Det er ingen hemmelighed, at Radamel Falcao bliver en dyr fornøjelse for den engelske storklub, som skal betale ham en særdeles høj løn.

Det til trods mener Ronaldo alligevel, at United har gjort en rigtig god handel ved at lave en låneaftale med Monaco.

- Jeg synes ikke, at det var forkert at hente Falcao. Han vil blive en fantastisk tilgang. United er jo ikke startet sæsonen særlig godt, så de har behov for kvalitetsspillere, og sådan en er Falcao, siger Ronaldo.

Portugiseren puster samtidig også liv i samtlige Manchester United-fans hedeste drøm - at han en dag vender "hjem" til klubben.

- Jeg elsker Manchester af hele mit hjerte. Det ved alle. Jeg forlod rigtig mange gode venner der, og fansene er fantastiske, så jeg håber, at jeg kan komme tilbage en dag, siger Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo spillede i den engelske storklub fra 2003 til 2009, før han skiftede til Real Madrid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip