Ronaldo hængt ud for sin nye frisure: Der er en rørende årsag til hans specielle hår

Skrevet af Sol Stoffregen

23/06/2014

Mest læste i dag

Et zig-zag mærke på højre side af Chistiano Ronaldos hoved fik stor opmærksomhed under gårsdagens VM-kamp, som endte 2-2. Fodboldsfans og kommentatorer havde usædvanlig travlt med at pege fingre af den portugiske anførers nye frisure og kalde den ellers meget forfængelige fodboldspiller for kikset.

LÆS OGSÅ: Hjerteskærende video: Veninder laver smuk overraskelse til kræftsyg kvinde

Men nu tyder det på, at der var en dybere mening med Ronaldos "kiksede" tegn på siden af hovedet. Avisen Daily Mail og flere udenlandske medier mener, at angriberen ville sende en helt speciel hilsen til en lille syg dreng, der kæmper mod en alvorlig hjernesygdom. Den melding har fået de fleste kritikkere til at tie stille. 

Ifølge Daily Mail har Ronaldo angiveligt givet den syge spanske dreng og hans familie penge til en hjerneoperation, der har efterladt den alvorligt syge dreng med et stort ar på siden af hovedet, som påfaldende meget ligner Ronaldos nye frisure. Se billede af drengen nederst på siden.

LÆS OGSÅ: Voldsom video: Her dræber vanvidsbilist en hel skoleklasse

Ronaldo har endnu ikke kommenteret på sagen. Fodboldstjernen er ofte meget stille omkring sin velgørenhed, men det er ikke første gang, han har hjulpet fremmede i nød.

Flere medier skriver, at den lille syge dreng er den et-årige Erik Ortiz Cruz fra Spanien. Tidligere i år skrev Eriks forældre til Ronaldo for at få ham til at donere et par af hans fodboldstøvler og en spillertrøje, for at skrabe penge sammen til sønnens kostbare hjerneoperation.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den forfængelige fodboldspiller kvitterede med ca. en halv million kroner, som blev omsat til en operation i februar, og i går viste han igen sin medfølelse ved at flashe sin nye frisure foran millioner af fodboldfans - alt sammen for at hjælpe og opmuntre Erik og hans familie.

Se billeder af Erik Ortiz Cruz og Ronaldos nye frisure: