Ronaldo-hattrick sikrer Real vigtig sejr i svær udekamp

03/05/2015

Real Madrid hentede lørdag aften en sejr, der kan blive guld værd i kampen om det spanske mesterskab i fodbold.

Primera Divisions nummer to vandt på et hattrick af Cristiano Ronaldo 3-2 på udebane over Sevilla, der dermed tabte for første gang hjemme i ligaen i denne sæson.

Ronaldo banede vejen for Champions League-vindernes sejr, da han med to mål inden for kort tid i første halvleg bragte Real Madrid foran med 2-0.

Først headede han et indlæg i mål, og lidt senere stod Ronaldo klar tæt ved mål, så han kunne sende Javier Hernández' hovedstødsaflevering ind i netmaskerne.

Sevilla fik nyt håb kort før pausen, da Real-forsvareren Sergio Ramos begik straffespark.

Det udnyttede hjemmeholdets Carlos Bacca, og så var der igen spænding.

Midtvejs i anden halvleg fuldbyrdede Cristiano Ronaldo sit hattrick, inden Sevillas Vicente Iborra reducerede 10 minutter før tid.

Med scoringerne indtager Cristiano Ronaldo igen førstepladsen på topscorerlisten i Spanien med 42 mål.

Tidligere lørdag scorede FC Barcelonas Lionel Messi to mål i klubbens 8-0-sejr ude over Cordoba, så argentineren er oppe på 40 scoringer.

Real Madrid kom med sejren op på 85 point for 35 kampe.

FC Barcelona fører Primera Division med 87 point før de sidste tre runder, men Real Madrid er bedst af de to hold i indbyrdes opgør.

Det betyder, at FC Barcelona sandsynligvis skal vinde de tre sidste kampe, herunder den svære udekamp mod Atlético Madrid, for at tage titlen.

Sevilla mistede med nederlaget et vigtigt skridt i bestræbelserne på at komme med i Champions League i næste sæson.