Ronaldo med hattrick i 18. Real Madrid-sejr på stribe

06/12/2014

Real Madrid og Cristiano Ronaldo er ikke til at stoppe for tiden.

Lørdag aften vandt førerholdet i Primera Division med 3-0 hjemme over Celta Vigo, og det var sejr nummer 18 i træk for Real Madrid i alle turneringer.

Som så mange gange før var Cristiano Ronaldo den afgørende spiller for Real Madrid.

Den portugisiske superstjerne scorede hattrick og er nu oppe på 23 mål i 13 ligakampe i denne sæson.

Det var Ronaldos hattrick nummer 23 i den bedste spanske række, hvilket er rekord. Telmo Zarra og Real Madrid-legenden Alfredo di Stefano - med 22 hattrick hver - delte rekorden med Ronaldo inden opgøret.

1-0-målet mod Celta Vigo var dog ikke noget, Ronaldo burde være stolt af. Ronaldo filmede sig ganske enkelt til et straffespark, da han lod som om, han var blevet hevet i trøjen. Hvis der overhovedet var berøring, så var den nærmest ikke-eksisterende.

Ronaldo scorede sikkert til 1-0 fra 11-meter-pletten, og i anden halvleg scorede han yderligere to gange, inden han blev skiftet ud kort før tid.

Få minutter forinden var den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli blevet skiftet ud for Celta Vigo.

Real Madrid topper ligaen med 36 point - fire mere end Atletico Madrids forsvarende mesterhold, som tidligere lørdag sejrede 2-0 ude over Elche.

FC Barcelona kan komme op på 34 point med en hjemmesejr over Espanyol søndag.