Ronaldo og co. knuser Almeria og udbygger rekordstime

12/12/2014

Real Madrid udbyggede fredag sin spanske rekord til 20 sejre i træk ude mod Almeria.

Bundholdet stred godt fra sig, men endte med at blive slået 4-1 af Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne, der indtager førstepladsen i Primera Division foran FC Barcelona.

Selv om Almeria ikke har vundet siden den 28. september og tirsdag fyrede træner Francisco Rodríguez, så formåede hjemmeholdet at true storfavoritterne fra hovedstaden.

Alligevel bragte madrilenerne sig i front efter 35 minutter ved Isco, der efter et par skudfinter lagde bolden ind til 1-0 helt ude ved stolpen.

Verza fik ganske fortjent udlignet for Almeria kort efter, inden gæsternes walisiske stjerne Gareth Bale sørgede for en pauseføring på 2-1 til Real Madrid med et hovedstødsmål.

Cristiano Ronaldo scorede to gange i anden halvleg og bragte sin måltotal i ligaen op på 25 scoringer i slutminutterne, hvor Almeria-spillerne havde tabt pusten.

Det kunne måske være endt anderledes for Almeria, hvis Verza en halv time før tid havde omsat et straffespark til 2-2, men Iker Casillas i Real Madrids mål havde luret hjemmeholdets målscorer.

Real Madrid topper ligaen med 39 point. FC Barcelona har spillet en kamp færre og har 34 point på andenpladsen.