Ronaldo scorer igen i syvende Real-sejr på stribe

01/11/2014

Efter en kikset sæsonåbning med to nederlag i tre kampe er Real Madrid for alvor kommet i gang i Primera Division.

Lørdag blev det til den syvende sejr i træk, da Real Madrid på udebane vandt 4-0 over Granada.

Det ubestridte symbol på Real Madrids optur er superstjernen Cristiano Ronaldo, som virkelig bejler til at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller for andet år i træk. Den portugisiske angriber er intet mindre end ustoppelig for tiden.

Mod Granada scorede portugiseren allerede i det andet minut til 1-0 for Real Madrid, hvis andre målscorere var VM-topscorer James Rodriguez og Karim Benzema, mens Granada også lavede et selvmål.

Ronaldo er med scoringen noteret for mål i de seneste otte ligakampe, hvor det er blevet til 16 mål. Ronaldo har deltaget i 9 af 10 ligakampe for Real Madrid og har sammenlagt scoret 17 sæsonmål i ligaen.

To målgivende afleveringer har Ronaldo også fundet plads til hidtil i sæsonen. I anden halvleg mod Granada lagde han op til Benzemas 3-0-mål.

Sejren over Granada bringer Real Madrid op på førstepladsen med 24 point for 10 kampe.

FC Barcelona kan senere lørdag generobre duksepladsen med en hjemmesejr over Michael Krohn-Dehlis Celta Vigo. Den kamp begynder klokken 20.