Ronaldo scorer og bliver skadet i sikker Real-sejr

23/11/2013

Real Madrid forsøger efter bedste evne at følge med FC Barcelona i toppen af den spanske Primera Division.

Lørdag aften vandt hovedstadsklubben hele 5-0 ude over bundholdet Almeria i en kamp, der som så ofte før havde Cristiano Ronaldo i en hovedrolle.

Portugiseren, som tirsdag sparkede Portugal til VM med et hattrick i 3-2-udesejren over Sverige, scorede og måtte senere lade sig udskifte med en skade i sejren over Almeria.

Cristiano Ronaldo bragte Real Madrid foran 1-0 allerede efter tre minutter, og kun godt spil af hjemmeholdets målmand, Esteban, forhindrede den hyperfarlige spiller i at udbygge føringen.

Esteban var blandt andet vaks, da Ronaldo begav sig ud på en solotur, men afslutningen havde ikke helt samme kvalitet.

Otte minutter efter pausen var det imidlertid slut med hans deltagelse i kampen.

Ronaldo lavede et indlæg fra venstre side og trådte herefter ud over baglinjen.

Det var umiddelbart ikke lige til at sige, hvad skaden bestod i, men portugiseren traskede direkte i omklædningsrummet og blev erstattet af Jesé.

Cristiano Ronaldo havde frem til udskiftningen spillet samtlige minutter for Real Madrid i ligaen i sæsonen.

Real havde problemer med afslutningerne, og blandt andre Gareth Bale virkede uskarp.

Det var Karim Benzema til gengæld ikke, da han fik muligheden for at gøre det til 2-0, og senere gik det helt galt for Almeria.

Elendigt forsvarsspil var medvirkende til, at Gareth Bale, Isco og indskiftede Alvaro Morata kunne score, og det kunne nemt være endt med tenniscifre.

Real Madrid har 34 point for 14 kampe, hvilket er seks point færre end FC Barcelona.

Atlético Madrid har også 34 point, men for 13 kampe.

Atletico tager senere lørdag aften imod Getafe.