Ronaldo sender Real Madrid på titelkurs

09/03/2014

Helt som ventet vandt Real Madrid søndag aften i den spanske liga. Levante blev sendt hjem fra Bernabeu i Madrid med et nederlag på 0-3.

Dermed var Real Madrid ikke sen til at udnytte, at Barcelona dummede sig nok en gang lørdag og tabte til Valladolid. Det var Barcelonas tredje nederlag i de seneste seks kampe.

Real derimod har ikke tabt i de seneste 17 ligakampe og ligner nu et kommende mesterhold. Barcelona ligger fire point efter på tredjepladsen, og den sidste indbyrdes kamp mellem de to spilles endda i Madrid.

Forspringet til nummer to, Atlético Madrid, er nu på tre point, hvilket også var tilfældet inden runden.

Det var ikke mindst Cristiano Ronaldo, der sendte Real Madrid på sejrskurs søndag aften. Bare 11 minutter var spillet, da han steg til vejrs og headede en hjørnesparksbold i nettet med stor kraft.

Fire minutter efter pausen var portugiseren i oplæggerens rolle, da han fandt Marcelo, der elegant scorede i det fjerneste hjørne.

Efter udvisningen af David Navarro spillede Real i overtal i de sidste 26 minutter, og det lykkedes at cementere sejren på et selvmål ni minutter før tid.