Rooney før derby: Vores fans skal have håneretten igen

Skrevet af admin

11/04/2015

Mest læste i dag

De sidste fire gange Manchester United og Manchester City har mødt hinanden, er det endt med sejre til City.

Derbynederlagene gør ondt på Manchester United-stjernen Wayne Rooney, der vil sikre, at det er den røde del af Manchester, der går gladest på arbejde mandag morgen, efter de to holdt har mødtes søndag aften.

- Når du spiller for Manchester United, så vil du vinde disse derbykampe.

- Vi vil give United-fans noget at smile af, når de tager på arbejde mandag morgen. Det skal være dem, som har håneretten og kan lave sjov med Manchester City-fans på kontoret.

- Det er en meget vigtig kamp for både Manchester United og Manchester City. For fansene og for mig er det en kamp om stolthed, siger Wayne Rooney til Manchester Uniteds tv-kanal.

Den 29-årige engelske landsholdsangriber er med 11 scoringer den United-spiller, der gennem tiden har scoret flest mål mod lokalrivalen.

Efter en række kampe med sejre er Manchester United kravlet forbi City i ligatabellen, hvor United er nummer tre med et point ned til City.

Med blot fire sejre i de seneste 11 ligakampe har der op til derbyet været fokus på, hvor vidt Manuel Pellegrini er på vej mod en fyring som Manchester City-manager.

Selv er Pellegrini dog ubekymret.

- Jeg er aldrig nervøs omkring mit job. Jeg gør mit arbejde, og jeg er meget glad. Du kan have en svær sæson, men du må ikke bekymre dig om sådanne ting, siger Pellegrini om en mulig fyring.

Manchester-derbyet begynder søndag klokken 17.00.

/ritzau/AFP