Rooney tror på United senest til næste år

Wayne Rooney bandt sig fredag til Manchester United helt frem til sommeren 2019.

Han er overbevist om, at selv om klubben lige nu er i midt i det, som har været den værste sæsonstart i nyere tid, og kun ligger nummer syv i Premier League, skal det nok vende.

Det siger han som en af grundene til, at han fredag bandt sig til Manchester United helt frem til sommeren 2019.

- Jeg ved godt, at nogen troede det, men det er altså ikke nogen stor bekymring for mig. For jeg ved, hvilken retning klubben er på vej i og hvis vi ikke klarer det i denne sæson, så kommer vi styrket tilbage og kvalificerer os til Champions League efter næste sæson, siger han.

- Lad os i øvrigt ikke glemme, at vi stadig har muligheden i år. Nogle af de andre hold spiller godt, men vi har et godt hold, og hvis vi slutter sæsonen godt af, hvem ved så, hvad der vil ske?, spørger han ifølge afp.

Spekulationerne har været massive, fordi Wayne Rooney i sommeren 2010 første gang bad om at få lov at forlade klubben, men dog skiftede mening.

Hans forhenværende manager i United, Alex Ferguson, sagde også tidligere på sæsonen, at Wayne Rooney denne gang havde bedt om klubskifte i sidste sæson, hvor han ikke spillede fast.

Chelseas manager Jose Mourinho forsøgte før denne sæson at hente Rooney til klubben, men uden held. De fleste havde ventet, at han ville prøve igen. Det kan have gjort, at Manchester United havde travlt med at få aftalen på plads.

Og måske presset prisen op - efter sigende betaler Manchester United en ugeløn til Rooney på 2,7 millioner kroner.

- Manchester Uniteds fremtid er lys. Vi har stadig en af verdens førende fodboldklubber, og med købet af Juan Mata ved seneste transfervindue, har vi vist, at klubben stadig kan hente fodboldspillere i verdensklasse, siger Rooney.

Rooney er lige nu nummer fire på Manchester Uniteds interne topscorerliste i historien. Han er 48 mål efter Bobby Charltons 249 mål.

- Det er en storslået mulighed, at have chancen for at slå de her rekorder. Forhåbentlig lykkes det, og det vil gøre mig meget stolt, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip