Rory McIlroy tager ny sejr: Klar til gruppefinale

Verdensranglistens nummer et i golf, Rory McIlroy fra Nordirland, er godt i gang med at leve op til sin status i World Golf Championships Match Play, der spilles i San Francisco.

Torsdag tog han sin anden sejr i turneringen ud af lige så mange mulige. Han besejrede amerikaneren Brandt Snedeker med to slag.

Dermed har McIlroy altså maksimum point i gruppe 1. Nøjagtigt ligesom Billy Horschel fra USA, der slog landsmanden Jason Dufner.

Nu mødes McIlroy og Horschel i en gruppefinale fredag, som skal afgøre, hvem af dem der skal videre til knald eller fald-spillet.

- Jeg gjorde det nødvendige mod Brandt. Jeg følte, at jeg spillede solidt fra tee til green og lavede nogle birdies, så det er fint. Kampen i morgen (fredag, red) er vind eller forsvind, siger McIlroy ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Turneringskonceptet er sådan, at de 64 spillere er inddelt i 16 grupper med fire spillere i hver. De spiller alle mod alle, inden de 16 gruppevindere avancerer til 1/8-finalerne, der spilles lørdag.

Også kvartfinalerne afvikles lørdag, og er McIlroy stadig med, får han travlt efterfølgende. Således skrev flere medier onsdag, at han har i sinde at flyve til Las Vegas lørdag aften for at overvære boksebraget mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Bagefter vil han i sit eget private jetfly flyve de 900 kilometer fra Las Vegas til San Francisco og genoptage golfturneringen søndag, hvis han altså stadig er med.

Efter de to første spillerunder i World Golf Championships Match Play er også den nykårede US Masters-vinder Jordan Spieth noteret for to sejre. Han møder englænderen Lee Westwood i gruppefinalen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip