Rosberg skal have venners hjælp for at vinde

Med søndagens grandprix-sejr i Brasilien kan Nico Rosberg stadig vinde VM-titlen før sidste løb i Abu Dhabi om 13 dage.

Men Rosberg skal vinde grandprixet, og holdkammeraten Lewis Hamilton, der har 17 point mere i den samlede stilling end tyskeren, skal slutte dårligere end andenpladsen.

- Jeg ved selvfølgelig godt, at jeg skal have noget hjælp fra Felipe (Massa, red.) og Valtteri (Bottas, red.) eller måske fra Lewis selv, siger Rosberg.

I Formel 1-verdenen har man hele sæsonen diskuteret, om det er smart at give dobbelt point i sidste afdeling.

De fleste mener nej, men det er dét, som giver Nico Rosberg et rimeligt håb om stadig at kunne stjæle førstepladsen fra Lewis Hamilton.

- Jeg synes det er kunstigt, og generelt kan jeg ikke lide det. Selvfølgelig er det godt for mig nu, men altså, det er jo kun på grund af situationen, siger tyskeren.

De to Mercedes-kørere satte rekord søndag, da de blev nummer et og to for 11. gang i denne sæson. Gør de det igen i Abu Dhabi, bliver Lewis Hamilton verdensmester.

Hvis der ikke havde været dobbelt point i sidste grandprix, ville en sjetteplads til Hamilton være nok til at sikre titlen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip