Rosberg svarer igen: Min version er anderledes

Mercedes-kørerne Nico Rosberg og Lewis Hamilton er nummer et og to i Formel 1-kørernes samlede VM-stilling.

De har kæmpet om sejren i næsten alle sæsonens grandprixer, og Mercedes-bilerne har vist sig som de klart hurtigste i feltet.

Alligevel er der langt fra idyl på det succesrige hold.

Nu erklærer Nico Rosberg sig lodret uenig i sin teamkammerats udlægning af begivenhederne i søndags.

I deres kamp for førstepladsen i søndagens grandprix på Spa-banen i Belgien ramte Rosberg og Hamiltons biler hinanden i positionskampen om førstepladsen allerede på grandprixets anden omgang. Det betød, at briten Lewis Hamilton udgik med en ødelagt bil.

Efter grandprixet sagde Lewis Hamilton, at Rosberg havde indrømmet, at han med vilje kørte ind i briten.

- Vi har lige haft et møde, og han sagde i bund og grund, at han gjorde det med vilje. Han sagde, han gjorde det med vilje. Han sagde, at han kunne have undgået et sammenstød. Han gjorde det "for at bevise noget".

- I behøver ikke kun stole på mig. Gå hen og spørg Toto og Paddy (Mercedes-bosserne Toto Wolff og Paddy Lowe, red.), som heller ikke er glade for Nico, siger Hamilton ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rosberg siger i sin tilbagevendende videoblog, at han er uenig.

- Jeg har fået at vide, hvad Lewis sagde til pressen, og hvordan han ser på situationen. Det eneste, jeg kan sige, er, at min opfattelse af situationen er meget anderledes, siger han og fortsætter:

- Det er bedst, at jeg ikke siger for meget om, hvad jeg mener og den slags. Jeg håber, at I vil respektere det. Jeg foretrækker bare at holde det internt, siger han.

Mercedes-chefen Toto Wolff sagde søndag til pressen, at de havde haft en ophedet diskussion, og Rosberg havde sagt, at han ville vise, at han ikke havde i sinde at give sig, men selvfølgelig ikke ønskede at ramme sin modstander.

Rosberg er enig i, at parterne har haft en vigtig diskussion, og at de skal tale mere inden det italienske grandprix i næste weekend.

- Nu må vi se fremad. Der skal være en diskussion mere, for vi skal se, om vi skal ændre vores tilgang i fremtiden, fortsætter Rosberg.

I den samlede stilling har Rosberg nu 29 points forspring til Hamilton.

/ritzau/

 

Dagens Gossip