Rosenborg tjener styrtende på dumpet FCK-spiller

Cristian Gamboas skifte fra norske Rosenborg til Premier League-klubben West Bromwich Albion er omsider gået i orden.

Tirsdag fik den costaricanske højreback sin britiske arbejdstilladelse, hvilket betyder, at han tiltræder i Birmingham-klubben på en treårig kontrakt.

West Bromwich-manager Alan Irvine havde allerede kig på Gamboa før VM, hvor Costa Rica overraskende nåede frem til kvartfinalerne. Under VM blev Irvine endnu mere overbevist, om højrebackens evner.

- Cristian imponerede ekstremt meget under VM. Vi var i hård konkurrence med andre Premier League-klubber, men det lykkedes os at overbevise Cristian om, at West Bromwich Albion var det bedste valg for ham.

- Cristian er en hurtig, aggressiv forsvarsspiller med et godt energiniveau. Han løber godt frem og tilbage, og vi er sikre på, at han vil forbedre sig, siger Irvine til West Bromwich' hjemmeside.

Cristian Gamboa spillede frem til 2012 i FC København, der dog ikke kunne bruge ham. I første omgang blev Gamboa udlejet til Rosenborg, inden han i november 2012 blev solgt til den norske klub.

Flere norske medier skriver, at Rosenborg tjener 20 millioner norske kroner svarende til 18 millioner danske kroner på Gamboa.

/ritzau/

 

Dagens Gossip