Roskilde-hovednavn tog fusen på København

Søndag aften fik han tusindvis af festivalgæster til at bryde ud i fællessang på dette års Roskilde Festival.

Men verdensstjernen Stevie Wonder havde tilsyneladende ikke travlt med at sætte sig om bord på et fly og komme videre fra Danmark.

Mandag aften overraskede han således et totalt uanende publikum ved souljazz-artisten Gregory Porters koncert under dette års Copenhagen Jazz Festival.

Det skriver festivalen på sin hjemmeside, ligesom der på dens Facebook-side ligger en række billeder af den celebre overraskelse.

Mens Roskilde-publikummet består af op imod 85.000 mennesker, var der i mandagens tilfælde 'kun' tale om godt 1600 tilskuere. Men det forhindrede tilsyneladende ikke verdensstjernen i for anden aften i træk at skabe en fest.

Ifølge musikmagasinet Gaffa var Wonders gæsteoptræden ikke planlagt. Tilsyneladende opdagede Gregory Porter først, da han skulle til at give et ekstranummer, at Wonder overværede koncerten fra kongelogen i DR Koncerthuset. Herefter lykkedes det ham at lokke Wonder på scenen og dermed give publikum noget af en koncertbonus at gå hjem på.

Se billederne af den overraskende gæsteoptræden her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152141332551510.1073741832.2...

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip