Roskilde-kunstner i sand prisregn

For sjette gang i træk kunne Nicki Minaj søndag modtage prisen for bedste kvindelige hiphop-kunstner. Det skete, da BET (Black Entertainment Television, red.) holdt deres årlige prisshow i Los Angeles. Det skriver USA Today.

Sangerinden, der står bag hits som "Super Bass" og "Starships" og har sunget duet med blandt andre Justin Bieber og Alicia Keys, tog sin mor med på scenen for at takke for prisen.

- Jeg taler med min mor hele tiden, men det her første gang verden får lov at se hende, sagde hun, inden hun gik videre til at udtrykke sin respekt for de andre nominerede og takke sin kæreste, rapperen Meek Mill.

Nicki Minaj modtog samme aften desuden Coca-Cola Viewers' Choice Award. Men midt i sin takketale glemte den prisbestøvede stjerne tilsyneladende pludselig hvilken pris, hun var i gang med at takke for.

Den unge rapper forklarede det efterfølgende med, at hun var backstage, da prisen blev præsenteret.

På trods af at BET-prisen i udgangspunktet er etableret for at hylde afroamerikanske kunstnere, faldt der under aftenens show også en enkelt pris af til en hvid sanger.

Prisen for bedste nye navn tilfaldt således sangeren Sam Smith, som dog ikke selv var til stede for at modtage prisen.

Showets vært, skuespiller og komiker Anthony Anderson, modtog derfor prisen på hans vegne med en humoristisk kommentar om, at Sam Smith ikke var mødt op, fordi han er hvid og derfor ikke havde troet, han ville vinde.

Nicki Minaj spiller lørdag på årets Roskilde Festival.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip