Rumænere og teenagere anholdt for tyveri på Roskilde

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

06/07/2013

Dagens topnyheder

En festivalgæst sporede i går sin egen stjålne mobiltelefon og var samtidig med virkende til, at politiet fik fingre i to mobil-tyve.

Festivalgæsten havde fundet sin stjålne mobiltelefon og tilkaldte derfor politiet fredag formiddag til et telt på campingområdet. I teltet lå to rumænske mænd på 27 og 22 år og sov. De to mænd blev vækket, og i teltet blev der fundet yderligere tre mobiltelefoner. De to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Senere på dagen var der igen bid.

Kort før klokken 18 blev en politipatrulje sendt til campingområdet, hvor festivalpersonalet stod med nogle personer, der var mistænkt for tyveri af mobiltelefoner. En kvinde havde tidligere på dagen set to af mændene ved hendes telt, hvorfra hendes telefon var blevet stjålet, og hun havde hørt mændene tale om, at de skulle stjæle mobiltelefoner.

Følg Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Festivalpersonalet havde tilbageholdt mændene, der var en del af en gruppe på fem, der boede i to telte. Under et af mændenes telte blev der også fundet narkotika. Politiet undersøgte teltene og fandt flere mobiltelefoner, som ikke tilhørte nogen af de fem mænd, og alle blev derfor anholdt og sigtet for tyveri.

Teenagere anholdt for indbrud i campingvogn

Klokken 00.17 bemærkede en politipatrulje, at en festivalvagt løb efter en ung mand, der forsøgte at stikke af.  Den unge mand blev indhentet af politipatruljen, og festivalvagten oplyste, at to personer havde lavet indbrud i en campingvogn. Under løbeturen havde de smidt det stjålne fra sig. Den anden mand blev anholdt kort efter.

De to unge mænd var brudt ind i campingvognen, hvor de havde stjålet en bærbar pc og en tablet. De to  særdeles unge mænd – en 14-årig og en 15-årig - blev bragt til politistationen. Den 14-årig blev afhørt til sagen og løsladt kort efter. Den 15-årige blev sigtet for indbrud i campingvognen.