Rungsted Ishockey forstærker angrebet

Det er lykkedes Rungsted Ishockey at hente den 25-årige amerikanske forward Adam Estoclet, som dermed forstærker klubben betragteligt på centerpladsen.

Estoclet kan betegnes som en driftig, alsidig center med erfaring fra den nordamerikanske ishockeyliga AHL samt flere andre ligaer.

Trods sin højde på 188 centimeter er Estoclet både meget bevægelig og kreativ med et godt blik for målchancer og har også skuddet til at sætte puckene i nettet selv. Og det gør bestemt ikke noget, at han også er højreskytte, oplyser Rungsted.

- Jeg mener, vi har fundet en stærk spiller, som kan binde holdet sammen med sine evner som både playmaker og målscorer.

- Han er endvidere en spiller, der både kan sætte spil op på den offensive halvdel af banen, men også er i stand til at transportere pucken selv, siger klubbens direktør Thomas Friberg i en pressemeddelelse.

Estoclet var i 2011 med på Detroit Red Wings' NHL-træningslejr og blev efterfølgende en del af klubbens stab i AHL og ECHL, indtil han i oktober 2012 blev tradet til Calgary Flames' farmerklub, Abbotsford Heat.

I Calgary-organisationen faldt Estoclet godt ind i AHL-truppen det første halve år med 15 point i 25 kampe.

Sidste år besluttede Estoclet at tage til Europa, hvor han var topscorer og målkonge for italienske Milano Rossoblu i Serie A.

Næste stop for Estoclet bliver Saxo Bank Arena, hvor han får trøje nummer tre at boltre sig i.

/ritzau/

 

Dagens Gossip