Rusland storsejrer mod USA på isen

13/05/2014

USA vandt skudstatistikken suverænt mod Rusland i de to holds indledende opgør ved VM i ishockey mandag aften.

Men pucken skal forbi målmanden og ind i det lille bur bag ham før det nytter noget. Derfor vandt Rusland 6-1 over et amerikansk hold, som ellers havde skudt 40 gange indenfor målrammen, mens russerne kun præsterede 23 skud.

Med en scoring af blandt andre NHL-stjernen Alexander Ovechkin førte russerne 2-0 efter første periode.

Tilskuerne blev til gengæld belønnet med fem scoringer i anden periode. Russerne stod for de fire.

Viktor Tikhonov, som er barnebarn af den legendariske træner fra Sovjetunionens storhedstid på siden, øgede til 3-0. Justin Abdelkader reducerede, og så scorede russerne deres mål nummer fire, fem og seks, mens ingen af amerikanerne kunne svare igen.

Alexander Ovechkin stod for de målgivende afleveringer ved scoringerne til 3-0 og 6-1. NHL-superstjernen fra Washington har lavet tre mål og i alt seks point i tre kampe.